Dating Advies Voor Mannen In Hun 20’s

Bekijk de cursus…

Het beste dating advies voor mannen in hun 20’s!

Dating advies voor mannen. Het hele idee dat het raar is dat mannen moeten leren hoe ze vrouwen kunnen versieren komt voort uit het feit dat het op een rare manier gebeurt met gekke openingszinnen of goocheltrucs.

Echter, er bestaat ook een manier van het versieren van vrouwen dat natuurlijk is en daarmee totaal niet opvalt en toch aangeleerd is.

Dit is precies wat ik mijzelf door de jaren heen geleerd heb en waar ik mijn huidige vriendin aan te danken heb! En geloof me, dit is een relatie waar we beide nooit van hebben durven dromen.

In die zin ben je in staat je eigen geluk te creëren, een feit dat veel mensen missen.

Mijn insteek is als volgt: als ik een vrouw aanspreek geef ik ons beide de kans elkaar te leren kennen. Ik initieer de kans en of het vervolgens ergens op uit gaat lopen ligt aan een wederzijdse beslissing.

Niets meer, niets minder.

Het feit dat ik elke dag een betere versie van mezelf probeer te worden in vergelijking met de persoon die ik gisteren was, maakt het feit dat als ik dan een vrouw de kans geef mij te leren kennen eerder een gift dan een last is.

Nu kan ik me voorstellen dat dit ietwat arrogant klinkt maar zo is het gewoon.

Als jij constant aan jezelf werkt, daarbij die beste versie van jezelf probeert te worden en altijd goede intenties hebt, heb je in mijn ogen het recht zo te denken.

Sterker nog, het is je plicht om jezelf te beschermen tegen mensen die je tijd en energie niet waard zijn omdat ze zelf niet met zo’n soort drive en intentie door het leven gaan.

Oh en guys, als je je leven naar het volgende level wilt tillen MOET je sowieso dit artikel ook even checken:

In dit artikel leer je onder andere:

Het onzichtbare flirt mechanisme
Het “Clooney charisma geheim” dat elke man moet weten
Een systematische stapsgewijze formule die elke man kan gebruiken om te krijgen wat hij ÉCHT wil, vanaf vandaag …

Je kan het artikel hier vinden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *