DIT KAN DE BELANGRIJKSTE BOODSCHAP VAN JE LEVEN ZIJN ...


Beste vriend,


Het maakt niet uit hoe je deze pagina gevonden hebt ...
Ik wil je bedanken!


Het simpele feit dat je deze boodschap leest betekent dat ik erin geslaagd ben ... 

"Geslaagd in wat?" vraag je je waarschijnlijk af.

Laat het me uitleggen, want ik heb lang op dit moment gewacht en ik wilde zeker weten dat dit het juiste moment was om dit te doen ... 

Je kent me waarschijnlijk als Tom Valentijn, de coach die de afgelopen jaren honderden mannen heeft geholpen een meer zelf-geactualiseerde en aantrekkelijke versie van zichzelf te worden. 

Het begon allemaal in 2015 met een simpele blog, waar ik de waardevolle lessen van de persoonlijke ontwikkeling die ik tijdens mijn eerste grote reis deelde en dat uiteindelijk uitliep tot een uniek coachingstraject.

Nu ik jarenlang mannen 1 op 1 gecoacht heb is er ÉÉN ding echt blijven hangen ... 


Als deze bewuste, slimme, hardwerkende mannen hadden precies één ding gemeen:

Ze wilden een leven creëren waar ze écht trots op konden zijn.

En omdat veel van hen zich realiseerde dat hun sociale leven op de rit krijgen slechts de eerste stap was in het nemen van de volledige controle over hun leven en het daar niet eindigde ...


HET IS TIJD VOOR DE VOLGENDE STAP.


Het was eigenlijk nog maar het begin!

Ik zal het je uitleggen ... de meeste van mijn cliënten hebben hun sociale leven aanzienlijk verbeterd en voelen zich nu ongekend zelfverzekerd, gelukkig en aantrekkelijk in elke sociale omgeving, waar ze ook naartoe gaan.

Toch voelden velen van hen zich nog altijd teruggehouden door hun omgeving ... alsof de mensen om hen heen ze na al die groei weer omlaag trokken. Ik merkte het bij veel van hen en het kostte ze enorm veel energie om te blijven groeien.

De oplossing: een mentoring programma waarbij een sterke community centraal staat. 

Mijn doel met dit programma is het volgende: 

Het creëren van een unieke community van mannen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk het daten van enkel hoge kwaliteit vrouwen, meer invloed, een EPISCHE levensstijl en ultiem respect. 

Als je je daarin kan vinden kan ik je adviseren deze gehele boodschap te lezen, want weinig mannen zullen namelijk ooit deze schokkende wetenschap van sociale dynamica kennen en het succes dat je hiermee kan behalen!

Kijk, veel coaches hebben het vaak over "het worden van leider die authentiek is naar zichzelf, niet afhankelijk van iemand anders en zijn eigen ding doet" en daar sta ik volledig achter ...

Toch lijken veel dit te vergeten als het om hun sociale leven gaat en de meeste mensen die ik spreek willen hier enorm graag de controle over krijgen alleen weten vaak niet HOE.

Laat me je het volgende vertellen, wat je motieven ook zijn:

Als er ÉÉN ding is dat ik geleerd heb in het kader van PERSOONLIJKE ONTWIKKELING, dan is het DIT ... 

JE HEBT DE KRACHT OM JE LEVEN TE VERANDEREN


 
 • Je hebt één gebied uit je leven gekozen.

 • Je besefte wat je huidige situatie op dat gebied was.

 • Je zag de gebreken en tekortkomingen.

 • Je hebt besloten dat dit NIET voor de rest van je leven zo zal zijn.

 • Je hebt wat onderzoek gedaan over wat te doen.

 • Je hebt iemand gevonden die leek te weten waar ze het over hadden.

 • Je volgde het advies op, paste het toe en zag je resultaten snel verbeteren.

Best simpel, toch? Dit kunnen gebieden als je gezondheid en fysieke conditie zijn. Dit kan je geluk en algehele welzijn, je financiële situatie of je sociale leven.


Gezondheid

Geluk & welzijn

Finaciën

Sociale leven


Het maakt niet uit waar je nu staat, wat uitmaakt is dat je de mogelijkheid hebt om het te veranderen.


MELD JE AAN VOOR HET MENTORING PROGRAMMA

DIT IS NIET VOOR IEDEREEN.


Wees allereerst gewaarschuwd: dit gaat intens worden. Ik zal elke keer veel tijd investeren in dit mentoring programma.

Het is enkel voor de mannen die weten dat er meer inzit en hun 'spiel' naar het volgende niveau willen tillen!

Hetgeen wat ik op deze pagina met je gedeelt heb, heeft mij zo enorm veel gebracht de afgelopen jaren en het is nu tijd om het door te geven. 

Nu wil ik anderen helpen om uit die barrière te breken, hun dromen waar te maken, hun volledige potentieel te realiseren en uit te blinken in het leven!

Het blijkt echter dat niet elke man kan gaan voor wat hij echt wil ...

Gaan voor wat je wil komt namemlijk met enorme uitdagingen en die moet je serieus nemen. Dus, zoals je begrijpt is dit NIET voor iedereen. 

Het goede nieuws is dat ik het grootste deel van het zware werk al voor je gedaan heb, je hoeft alleen maar het advies op te volgen ...

Het slechte nieuws is dat ik niet zomaar iedereen in dit programma toe kan laten en dat is waarom je je niet zomaar even snel online kunt aanmelden ...

JE MOET JE VOOR DIT PROGRAMMA AANMELDEN.


Iets wat je tegenwoordig veel ziet zijn onpersoonijke geautomatiseerde marketing funnels waarbij je toegang krijgt tot een online cursus, zonder dat je ook maar iemand spreekt. 

In mijn ogen werkt dit niet. 

Sommige willen niet alleen aantrekkelijk worden en hun sociale leven verbeteren, maar ook hun eigen ding doen, de wereld rond reizen en genieten van hun vrijheid.

Dit kan alleen 1 op 1 bereikt worden ... 

Wat het ook is, resultaten staan tijdens dit programma centraal en om die resultaten daadwerkelijk te garanderen, heeft iedereen volledige persoonlijke toegang tot mij, mijn team en mijn inbreng gedurende de gehele periode.

Dit betekent ook dat ik niet iedereen kan helpen.

Ik verwacht een enorme vraag naar dit mentoring programma, dus het is noodzakelijk om je aan te melden.

Ik wil ervoor zorgen dat de mensen die deelnemen aan dit programma zeer toegewijde actienemers zijn die snel beslissingen nemen en bereid zijn om in zichzelf te investeren omdat ze zichzelf een goed leven gunnen!

Als dit is wat je zoekt, hieronder vindt je alle informatie over het mentoring programma!

HOE KAN JE DEELNEMEN AAN HET MENTORING PROGRAMMA?1: Je meld je aan voor het mentoring programma

Het mentoring programma met Tom is een intensief coachingstraject, zowel in termen van tijd als in het nemen van actie. Dit betekent dat we slechts een handvol mannen kunnen selecteren die aan een bepaald criterium voldoen. Daarom moet je je eerst aanmelden.


2: Je boekt een consult gesprek

Je boekt een tijd in mijn agenda en ik zal je persoonlijk bellen om je huidige situatie te bespreken, wat je wilt bereiken, welke obstakels je tegen kunt komen en hoe ik je kan helpen deze kloof te overbruggen.


3: Ik kies persoonlijk de mensen die meedoen

Zodra ik een idee heb van wie je bent of je er goed bij past, ga ik kijken of je geschikt bent om aan het mentoring programma deel te nemen of niet. Ongeacht de uitkomt ontvang je tijdens het consult gesprek waardevolle inzichten waar je 100% mee verder kan!


VOOR WIE IS DIT MENTORING PROGRAMMA?


Hier zijn de nodige CRITERIA voor acceptatie in het mentoring programma:


 • Outside the box denkers

  Dit is voor de mensen die de wereld durven te veranderen, voor mensen die tegen de mainstream ingaan, voor mensen die WETEN dat ze voorbestemd zijn voor iets groters.

 • Werk ethiek

  Je bent niet bang je ergens vol voor in te zetten … Integendeel, je geniet het van het proces om ergens hard voor te werken en de benodigde tijd te investeren om je IDEALE SITUATIE te creëren.

 • Positieve instelling

  Je hebt een positieve kijk op het leven en bent in staat uitdagingen aan te gaan wanneer ze zich voordoen – je blijft gemotiveerd en blijft je doelen nastreven.

 • Volledige verantwoordelijkheid

  Je begrijpt dat het JOUW LEVEN is waarvoor je verantwoordelijk bent en wat er ook met je gebeurt, er is tenminste 80% van de dingen, gedachten en acties die jezelf kunt CONTROLEREN.

Waar het mentoring programma je bij kan helpen:


 • Het ultieme doel

  Als je momenteel vast zit in een situatie waar je niet 100% blij mee bent, is mijn primaire doel om ervoor te zorgen jouw ultieme doel in het leven te vinden en je helpen de ideale situatie te creëren.

 • Volledige controle

  Dat gaan we bereiken door je te TRANSFORMEREN in een man die weet wat hij wil – een leider die het beste in zichzelf en de mensen om zich heen weet te halen.

 • Status signalen

  Het creëren van een geweldige eerste indruk en het signaleren van hoge sociale status in elke situatie, door te werken aan je energie, uitstraling, lichaamstaal, communicatie, stijl en charisma.

 • Persoonlijk leiderschap

  Nu we je de juiste richting in geduwd hebben gaan we samen kijken wat we kunnen doen om deze TRANSFORMATIE permanent te maken zodat je de baas blijft over je eigen leven, voor altijd!

JE MOET IN JEZELF INVESTEREN.


Laat me duidelijk zijn: dit programma vereist een actieve investering in jezelf.

Dit is NIET een van die goedkope, smakeloze online cursussen die je leert hoe je 'veel chicks kan regelen of rijk kunt worden' ...

Helaas, daarvoor verwijs ik je graag door 😉

Mijn cliënten krijgen alleen fenomenale resultaten, omdat ze worden persoonlijk begeleid worden door mij en ik ze verantwoordelijk kan houden als ze verslappen, achterop raken of niet toepassen wat ze hebben geleerd.

Het dwingt hen letterlijk om actie te ondernemen en laat ze geen andere keuze dan voor die resultaten te gaan!

En ik heb het opzettelijk op deze manier ontworpen. Wil je weten waarom?

Omdat dit VOOR DE ACTIENEMERS is. Ik heb liever een kleine groep actievoerders dan een hele hoop luiaards die het niet doen.

Ik ben erg kieskeurig als het gaat om het kiezen van nieuwe klanten, omdat ik weet hoe één negatief persoon de hele groep kan belemmeren als ze de verkeerde mentaliteit hebben.

Dus, je moet je kwalificeren voor het programma en worden geaccepteerd.

Het goede hieraan is dat, als je geaccepteerd wordt, je ook veel andere actievoerders ontmoet die succes nastreven en zichzelf naar een hoger niveau tillen.

Het is niet ongebruikelijk dat mensen nieuwe waardevolle vriendschappen sluiten en potentiële zakelijke partners vinden in deze winnaarsgemeenschap ...

Bovendien heb je waarschijnlijk al gemerkt dat ik het enorm belangrijk vind dat mijn klanten tastbare resultaten boeken. Ik vind het daarom ook niet erg om 'extra inspanningen' te doen dan normaal om al deze zeer toegewijde mannen te dienen, omdat ik weet dat het het waard zal zijn.

Ik heb het tijdens programma's ik in het verleden wel gezien ... 

Als je iemand bent die aan deze vereisten voldoet, kunnen we samen geweldige dingen bereiken!

Ik heb de kansen in jouw voordeel gestapeld door het verstrekken van ... 


 • 20+ uur aan intensieve training …

 • Tal van snelle oefeningen om hoge sociale status in je ‘meester te maken’ …

 • Analyses, discussies en de kans om vragen te stellen tijdens LIVE Webinars …

 • Snelle startvideo’s, zodat je vandaag al geweldige resultaten kunt realiseren als je dat wilt …

 • Toegang tot de LIVE evenementen, workshops en seminars …

 • Case study’s, checklists, scripts & challenges liggen in handige PDF’s voor je klaar om je te garanderen dat je elk status gedragskenmerk praktisch vandaag nog internaliseert!

“Status is ongelooflijk belangrijk, Tom kan je daarbij helpen. Ga ervoor!”Federico Bellavita

ONTHOUD: Je moet NU actie ondernemen!


Ik heb tijd vrij gemaakt voor om om samen met jou je sociale status naar het volgende niveau te tillen en je een jump start te geven naar hetgeen wat je daadwerkelijk wilt bereiken!

Zoals je nu weet, is sociale status een cruciale eigenschap om als man over te beschikken, dus dit programma kan je leven radicaal veranderen.

Maar hier is de voorwaarde: je moet NU actie ondernemen.

Ik kan niet inschatten hoeveel mensen ik kan accepteren in het programma tot de limiet is bereikt. Ik heb namelijk ook maar 24 uur in een dag en kan nog atlijd niet toveren. Ik sluit het programma regelmatig af voordat ik weer nieuwe capaciteit gecreëerd en de kwaliteit van de service voor onze bestaande klanten afneemt.

Het feit dat je de boodschap op deze pagina nu leest, betekent dus dat ik nog steeds enkele plaatsen beschikbaar heb ...

Natuurlijk geef ik de slimme mannen die zich al aangemeld hebben de prioriteit over de laatste die willen deelnemen aan het programma. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Dus als je klaar bent om de volgende stap te zetten, klik dan op de onderstaande knop, vul het applicatieformulier in en volg de verdere instructies en dan spreken we elkaar snel tijdens het consultgesprek ...

Meld Je Aan Voor Het Programma!

ATTENTIE: Ik kan enkel een selecte groep zeer toegewijde mannen kiezen dus plekken zijn écht gelimiteerd! Meld je aan door hieronder op de knop te drukken en kijk of je in aanmerking komt om deel te nemen:

AANMELDEN