Vrouwen Versieren Tijdens Het Uitgaan: Complete Stap-Voor-Stap Gids

Het idee om naar een kroeg, cafe of club te gaan en later die avond een vrouw mee naar huis te nemen is voor de meeste mannen meer een stoute jongensdroom en vaak eerder uitzondering dan regel.

Toch zal het je verbazen hoeveel vrouwen one-night stands hebben.

Natuurlijk houdt niet iedere vrouw hiervan, maar ik denk dat het percentage veel hoger ligt dan de meeste mannen denken.

Vrouwen hebben seks om veel dezelfde redenen als mannen dat hebben: de boost die het haar ego geeft, het avontuur op zich en natuurlijk is het hebben van seks ook heel chil.

Het is inderdaad waar dat vrouwen wat kieskeuriger zijn op het gebied van het kiezen van sexuele partner dan mannen, maar ze zijn zeker niet zo preuts als de meeste mannen denken.

Het ligt er maar net aan wat voor een soort man je bent.

Waar een vrouw bij de ene man preuts is, is ze bij de andere man vrij en seksueel ongeremd, omdat hij weet hoe dit in haar naar boven te brengen.

Het grote verschil hierbij is de manier hoe deze twee mannen tegen seks aankijken.

Voor vrouwen is seks vaak een manier de connectie met diegene naar een hoger niveau te tillen, iets dat mannen in veel mindere mate voelen.

Natuurlijk betekent dit niet dat er geen vrouwen zijn die een seksueel avontuur puur zien fysiek genoeg, zeker wel. Net zoals er ook mannen zijn die inderdaad een diepere connectie krijgen met de vrouw waar ze seks mee hebben.

Toch is er qua motief een degelijk verschil tussen mannen en vrouwen.

Het is goed je te realiseren dat vrouwen een emotionele connectie belangrijk vinden voordat ze met iemand mee naar huis gaan.

Een tweede stap in dit verhaal is om te leren hoe je zo’n emotionele connectie creëert.

Dit is zonder twijfel het #1 ding dat je succes met vrouwen en de hoeveelheid vrouwen die graag met je mee naar huis gaan door het dak laat schieten.Daar later meer over.

Alles wat je nu moet weten is dat er wel degelijk een manier bestaat om consistent vrouwen mee te nemen tijdens het uitgaan.

Oh en guys, als je je leven naar het volgende level wilt tillen MOET je sowieso dit artikel ook even checken:

Het onzichtbare flirt mechanisme
Het “Clooney charisma geheim” dat elke man moet weten
Een systematische stapsgewijze formule die elke man kan gebruiken om te krijgen wat hij ÉCHT wil, vanaf vandaag …

In dit artikel leer je onder andere: je kan het artikel hier vinden…

Waarom het veel mannen niet lukt een vrouw mee naar huis te nemen

Laat ik er vanuit gaan dat je regelmatig uitgaat, consistent vrouwen aanspreekt en het gesprek dan wel de situatie seksueel weet te escaleren.

Maar hoe vaak lukt het je een vrouw mee naar huis te nemen?

Als je niet eens in de week of zelfs eens in de maand een aantrekkelijke vrouw mee naar huis neemt is er zeker werk aan de winkel.

Er zijn drie voornaamste redenen waarom het je niet lukt consistent een aantrekkelijk vrouw mee naar huis te nemen, namelijk:

  1. Het is je niet gelukt een sterke emotionele connectie met haar te maken;
  2. Je was niet leidend genoeg richting het einde van de avond;
  3. Of je hebt niet genoeg rekening gehouden met de ‘logistieke aspecten’…

Je hebt hier een verschil in mindset, namelijk spelen om te winnen versus spelen om niet te verliezen.

Ik zie mannen voornamelijk handelen vanuit spelen om niet te verliezen waarin ze nét niet dominant en leidend genoeg zijn naar het einde van de avond.

De essentiële stap om met een vrouw naar bed te gaan is natuurlijk met haar in bed te belanden.

Als je niet leidend genoeg bent richting het einde van de avond, loop je het risico dat het idee om samen naar huis te gaan niet echt bij haar gevestigd raakt.

Dit klinkt wellicht als een open deur, maar ik moest het toch even melden.

Het weglaten van een emotionele connectie en omgaan met ‘logistieke aspecten’

Een andere reden waarom het je niet lukt een vrouw mee naar huis te nemen is dat je geen emotionele connectie met haar hebt weten te creëren.

Dit is het punt waar ze je voldoende vertrouwd.

Vertrouwen is een essentieel aspect om haar mee naar huis te kunnen nemen.

Als je regelmatig weerstand ervaart in de laatste fase van de avond tijdens het uitgaan, is de kans groot dat het hieraan ligt.

Je hebt in dit geval waarschijnlijk voldoende seksuele aantrekkingskracht weten op te bouwen, alleen vertrouwd ze je simpelweg niet genoeg om met je mee naar huis te gaan.

Let er wel op dat er een verschil is tussen willen en kunnen.

Als ze je aanbod afwijzen omdat ze ‘er nog niet klaar voor zijn’ moet je werken aan de connectie tussen jullie twee en daarbij het vertrouwen.

Als ze wel met je mee wil maar niet kan, moet je in vervolg beter rekening houden met de ‘logistieke aspecten’. Dit heeft alles te maken met praktische zaken als dat er een vriendin bij d’r blijft slapen of dat ze de volgende ochtend moet werken…

Het verschil tussen willen en kunnen is meestal te onderscheiden in haar motivatie waarom ze niet met je mee kan.

Stel ze zegt, “ik zou dolgraag met je meegaan maar ik rij met mijn vriendinnen terug naar huis”, dan is het een kwestie van kunnen. Stel ze zegt iets in de zin van dat ze moe is, dan is dit vaak een excuus en is het een kwestie van willen.

Het verschil zit hem in een logisch versus emotioneel excuus.

Het verschil tussen de twee excuses is dat de ene enigszins logisch is en de andere emotioneel.

Als een vrouw een emotioneel excuus maakt om niet met je mee naar huis te gaan, komt dit in veel gevallen omdat je haar niet genoeg hebt verleid in het proces.

Ik zeg in veel gevallen omdat je het bij vrouwen nooit helemaal zeker weet…

Natuurlijk kan een excuus als ik moet morgen studeren in eerste instantie klinken als een logisch excuus, in werkelijkheid een emotioneel excuus zijn.

Ondanks dat je het dus nooit helemaal zeker kunt weten is het uitvinden van de ‘logistieke aspecten’ enorm belangrijk tijdens de eerste fase van de interactie.

Mijn grote leermeester en mentor Alex leerde ons dit door het openen van verschillende groepen.

We gingen dan op onderzoek uit welke van de aantrekkelijke vrouwen ‘beschikbaar’ waren en terwijl we dat deden creëerde we ook een enorme hoeveelheid ‘sociale bewijslast’ voor de rest van de club.

Een klassieke win-win.

Vrouwen versieren in de club: de win-win mindset

Er is niets mis mee een vrouw mee naar huis te vragen na het uitgaan.

Het klinkt wellicht wat intimiderend maar voor vrouwen kan het net zo goed een geweldige ervaring zijn als voor jou.

Voor veel mannen heeft seks een negatieve ondertoon. Ze hebben het idee dat ze iets van de “vrouw” willen in plaats van een wisselwerking waarbij jullie elkaar een goede ervaring geven.

Inderdaad, als de situatie goed is, is het in veel gevallen een win-win situatie.

Het probleem bij het idee dat als je haar mee naar huis neemt je haar niet iets geeft maar juist iets van haar neemt, is dat je in zo’n geval lastig wordt vastberaden te zijn in je doel.

Je manier van denken is cruciaal in het hele proces, van ontmoeting tot de voordeur.

In realiteit is seks vaak fijner voor vrouwen dan voor mannen.

In die zin zou je haar die mogelijkheid dus niet moeten willen ontnemen door niet vastberaden te zijn haar mee naar huis te nemen.

Op het moment dat je deze denkwijze aanneemt zal je merken dat de mogelijkheden om met vrouwen naar bed te gaan door het dak schieten.

Een goed punt om mee te beginnen is in te zien dat vrouwen van seks houden en dolgraag een keer avontuurtje hebben als de situatie zich aanreikt.

Jij moet degene zijn die haar dat biedt zonder haar hiervan te beoordelen.

Om deze denkwijze te bewerkstelligen is het zaak bewijs te verzamelen dat vrouwen wel degelijk seks met je willen hebben. Dit betekent dat je er OK mee moet zijn haar uit te nodigen naar een plek met meer privacy.

Maak het een gewoonte om jezelf die kansen te creëren.

Als je regelmatig uitgaat en je vrouwen ontmoet waar je je aangetrokken tot voelt, betekent dit elke keer dat dit gebeurt je elkaar de kans moet geven op een plek met privacy te eindigen.

Zorg dat je dominant en leidend bent

Laten we voordat we alle details bespreken eens in de algemene denkwijze duiken die het meest effectief is als het gaat om vrouwen versieren tijdens het uitgaan.

Deze denkwijze luidt als volgt: “Leidend en dominant zijn zonder het creëren van onnodige weerstand”.

Wat ik hiermee bedoel is dat je gedurende avond onnodige weerstand zo veel mogelijk voorkomen. Je moet je daarbij vooral focussen op het bouwen van vertrouwen en comfort.

Naarmate de avond nadert en het tijd wordt om naar huis te gaan is het belangrijk van die chille houding naar een dominante en leidende houding te transformeren.

Dit is dé sleutel tot succes.

Op deze manier creëer je namelijk een situatie waarbij je zo weinig mogelijk weerstand ervaart omdat je aan het begin van de avond focust op het creëren van een connectie en dus het bouwen van vertrouwen, zal dat vertrouwen en comfort je later in de avond toestemming geven om dominant en leidend te zijn.

Check ook het beste dating advies voor mannen in hun 20’s:

Omgaan met ‘logistieke aspecten’ tijdens het uitgaan

De logistieke aspecten tijdens het uitgaan zijn ESSENTIEEL als het gaat om haar mee naar huis nemen aan het einde van de avond.

Door uit te vinden wat de exacte situatie is waar een vrouw die avond in verkeerd, verminder je het risico in die situatie, de logistieke aspecten, je later in de weg gaan zitten.

Hoe je dit uitvindt? Simpel.

Vraag haar dingen als;

 “Met wie ben je hier?”

“Wie is de bob vanavond?”

“Woon je in de stad of erbuiten?”

“Al plannen voor een afterparty?”

 “Werk je in een bakkerij?” (Die openen om 07:00 uur op zondag en dit is zo specifiek dat het niet opvalt)

Enzoverder.

De antwoorden op deze vragen zullen je helpen erachter te komen óf samen naar huis überhaupt een optie is en je vervolgens helpen te bepalen hoe je dat dan gaat doen.

In de ideale situatie is het met een aantal vriendinnen maar woont ze op loop- of fietsafstand van de bar en heeft ze de volgende dag niets te doen.

Tot dusver staan de lichten op groen.

Ondanks dat, niets is zeker en je moet ervoor zorgen dat je met alles en iedereen rekening houdt.

Het zal namelijk eerder uitzondering dan regel zijn dat álles mee zit.

In het geval dat je iets over het hoofd hebt gezien, moet je creatief zijn. Stel ze is samen met haar zus en die blijft die avond bij haar slapen, dan is de kans groot dat ze niet met jou meegaat.

Als dit de andere kant enige interessante optie is voor die avond, kun je de volgende twee dingen doen.

Je betrekt de zus zoveel mogelijk bij het gesprek en wint haar over als vriend.

Op die manier creëer je de kans dat ze later op de avond zegt, ach, ga toch lekker samen naar huis, ik red me wel.

Dit is 100% key in een situatie als deze.

Wat je ook kan doen is het wat rustiger aan doen, een sterke connectie creëren en een andere dag met haar afspreken om het ‘af te maken’.

De logistieke aspecten kunnen de avond die zin letterlijk maken of breken.

Het is om die reden belangrijk dat je áltijd subtiel bent in het onderzoeken van de logistieke aspecten.

Vraag dus niet de een naar de andere vraag die je helpen bij het uitvinden van de situatie maar gooi er in plaats daarvan af en toe eentje in.

Je kunt hierbij kiezen met logistische vragen als:

“Met wie ben je hier?”

“Wat doe je morgen?”

“Al plannen voor een afterparty?”

Dit is redelijk direct op de man af.

Wat je ook kan doen is het op een grappige blenden van logistieke vragen zoals “hey, je bent vast niet de bob vanavond?” (In het geval dat ze bijvoorbeeld met een wijntje in haar hand aan de bar staat)

De antwoorden op deze vragen zijn waardevol.

Charisma tip:Je zou er vervolgens ook nog eens een van mijn favoriete gesprekstechnieken kunnen toepassen genaamd ‘papagaaien’, waarbij je het laatste woord of de laatste woorden van de zin nog even herhaald om haar er nét wat meer over te laten vertellen.

Op basis van de antwoorden die je krijgt moet je voor jezelf de situatie inschatten en een keuze maken, een volgend cruciaal aspect in het hele proces om haar mee naar huis te krijgen.

Maak de keuze!

Een grote fout die veel mannen maken in het versieren van vrouwen tijdens het uitgaan is dat ze geen definitieve keuze maken.

Hiermee bedoel ik dat ze niet tot het punt komen waarbij ze een vrouw kiezen en daarbij blijven.

Als jij jezelf hierin herkent snap je waarschijnlijk wel wat ik bedoel.

Het heen en weer blijven hoppen tussen verschillende gesprekken is aan het begin van de avond een prima strategie omdat je én ‘sociale bewijslast’ creëert én je zelf de kans geeft de logistieke aspecten uit te zoeken.

Ondanks dat zal je een gegeven moment toch echt een keuze moeten maken.

Je analyseert hierbij de logistieke aspecten van de vrouwen waar je een goede klik mee hebt en weegt dit vervolgens tegen elkaar af.

Het hangt geheel af van wat jij op dat moment belangrijk vindt.

Het kan zijn dat je bij de ene vrouw een enorm goeie klik hebt, maar dat ze de volgende dag al vroeg moet werken.

In zo’n geval is de kans groot dat ze uiteindelijk niet met je mee naar huis gaat, dat is de afweging die je moet maken.

Het belangrijkste van alles is dat je uiteindelijk een keuze maakt en je focust op één vrouw.

Een goede regel is dat je voordat het laatste uur van de nacht ingaat een keuze hebt gemaakt en vanaf dat moment alleen nog op één vrouw focust.

Het is goed om haar in dit geval te laten weten wat jou zo motiveert aan haar.

Dit is een techniek genaamd kwalificeren waarbij je laat blijken dat je een bepaalde standaard hebt en zij daar kennelijk aan voldoet.

Het belang van het creëren van een emotionele connectie

Vrouwen zijn qua fysieke kracht in het nadeel en om die reden moeten ze voorzichter zijn in de keuze met wie ze omgaan dan wij mannen.

Datzelfde geldt voor het hebben van een one-night-stand.

Aan de ene kant houden vrouwen van seks, maar aan de andere kant moeten ze voorzichtig zijn in de beslissing met wie ze seks hebben.

Vertrouwen speelt daarbij een grote rol.

Bovendien worden vrouwen meer opgewonden door de emotionele band die ze met een man ervaren, dan ze door de fysieke aantrekkingskracht worden.

Als gevolg van deze verschillen tussen mannen en vrouwen, is het van cruciaal belang dat je leert hoe je snel haar vertrouwen wint en een sterke emotionele band met haar opbouwt.

Vaak werkt dit twee kanten op.

Als een vrouw een connectie met je heeft, zal ze zich niet alleen meer tot je aangetrokken voelen, maar zal ze je ook voldoende vertrouwen om met je mee naar huis te gaan.

De reden waarom mannen het niet voor elkaar krijgen snel een sterke connectie met haar te creëren is dat ze het gesprek te oppervlakkig houden.

In dat geval geven ze haar niet de ruimte om in hen te investeren.

Wanneer je een vrouw de kans geeft om over haar leven, uitdagingen, gevoelens, dromen en verlangens te praten, investeert ze emotioneel in jou.

Dit is ENORM belangrijk in het creëren van die sterke connectie.

Wees een goede luisteraar

Het belangrijkste aspect in het creëren van een connectie is dus dat je wat meer de diepte ingaat en haar meer en meer emotioneel laat investeren door haar over zichzelf te laten vertellen.

Wat veel mannen doen als ze een vrouw leren kennen, is haar duidelijke maken hoe interessant ze wel niet zijn.

Dit is niet de manier hoe je het zou moeten doen.

In plaats van te proberen een vrouw te laten weten hoe interessant je wel niet bent, kun je beter haar het gevoel geven dat ze interessant is en haar laten weten wat jou zo motiveert aan haar.

Goed luisteren betekent dus niet alleen dat je aandacht geeft aan wat iemand zegt, maar het betekent ook dat je aandacht geeft aan waar zij het graag over wil hebben en daarop doorgaat.

Wij mensen en vrouwen in het bijzonder zijn enorm gemotiveerd om begrepen te worden omdat dit betekenis aan het leven geeft.

Luisteren is een sleutelpunt in het geven van dat gevoel van begrip.

Als jij vervolgens in de club met een aantrekkelijke vrouw in gesprek bent en je voortdurend over jezelf praat, dan zal ze zich niet begrepen voelen en dus geen connectie met je krijgen.

Als je aan de andere kant oprechte interesse toont en haar het gevoel geeft dat je haar waardeert voor wie ze is (door te zeggen wat jou zo motiveert aan haar), dan zal ze zich gevalideerd voelen.

Het strelen van haar ego is dé manier om haar de positieve emotionele prikkels te geven waar vrouwen altijd naar opzoek zijn en snel een connectie met haar op te bouwen.

Belangrijk hier is natuurlijk wel dat je oprecht bent met wat je zegt.

De vriendzone valstrik

Een aandachtspuntje in deze strategie is dat je niet al te vriendelijk bent waardoor ze je in plaats van potentiele seksparten als vriend gaan zien.

Dit is een valstrik waar veel mannen in terechtkomen.

De meest effectieve manier om dit te voorkomen is het tonen van ‘alfagedrag’.

Dit betekend dat je dominant en leidend bent in wat je doet en zegt en haar het idee geeft dat je die zelfverzekerde alphaman bent en dus ‘biologisch voortplantingsmateriaal’.

Ik zal hier nog eens een gedetailleerd artikel over schrijven maar waar het op neerkomt is dat vrouwen voor seksuele strategie altijd opzoek zijn naar de beste genen, dus een alfamannetje.

Assertief, leidend en dominant zijn hierbij de meest belangrijke kernwaarden.

Conclusie: Hoe je een vrouw mee naar huis neemt na het uitgaan

Een vrouw mee naar huis nemen tijdens het uitgaan is spannend en brengt om die reden een aantal uitdagingen met zich mee.

Maar zoals je nu weet moet je jezelf hierdoor niet laten ontmoedigen.

Alle strategiën uit dit artikel zullen je helpen met het mee naar huis nemen van mooie en aantrekkelijke vrouw na het uitgaan.

Natuurlijk zijn sociale situaties geen exacte wetenschap en spelen er een scala aan variabelen een rol bij de resultaten die je gaat behalen.

Ondanks dat weet ik zeker dat je met het stappenplan uit dit artikel, door de tijd heen, in staat moet zijn consistent de gewenste resultaten te bereiken.

Als je volhardend bent en jezelf continu uit die comfortzone gooit, doe je het al beter dan 97% van de rest van de mannen in Nederland. Geloof me.

Boks, Tom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *